Μένουμε Σπίτι, Μένουμε Αισιόδοξοι & Δημιουργικοί

by Augustinos

Τα τελευταία 3 χρόνια, αφότου δηλαδή μπήκα στο χώρο του δρομικού κινήματος, συνηθίζαμε κάπου εκεί μια εβδομάδα πριν το Πάσχα, να συμμετέχουμε σε κάποιο αγώνα μαραθωνίου. Φέτος οι συνθήκες εντελώς διαφορετικές, πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλους μας.

Ο Μαραθώνιος φέτος έχει άλλη υπόσταση, με τις ίδιες όμως προκλήσεις. Θα τα καταφέρουμε όμως, θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, θα τερματίσουμε και θα βγάλουμε και όμορφες φωτογραφίες στο τέλος (όπως συνηθίζει να λέει ο άνθρωπος που με ενέπνευσε “δρομικά”).

Οι δυσκολίες έρχονται όχι για να μας καταστρέψουν, αλλά για να μας θυμίσουν από τι είμαστε φτιαγμένοι και πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας. Εξάλλου όπως λέει και μια αγαπημένη αφρικάνικη παροιμία, “Οι ήρεμες θάλασσες δε φτιάχνουν επιδέξιους ναύτες”. Εμπόδια σίγουρα θα βρούμε, αλλά αν τα αντιμετωπίζουμε ως προκλήσεις, μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε σκαλοπάτια που θα μας ανεβάσουν ψηλότερα.

Ας Μείνουμε Σπίτια Μας, Ας Μείνουμε Αισιόδοξοι & Δημιουργικοί και στο τέλος θα βγούμε πιο Δυνατοί από την δύσκολη αυτή κατάσταση.Όμορφη Κυριακή σε όλους!

Καλή Μεγαλοβδομάδα να έχουμε! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!!!

Leave a Comment

You may also like